Aanvallende topper op komst bij Anderlecht? – VoetbalNieuws.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VoetbalNieuws.be

Aanvallende topper op komst bij Anderlecht?
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht heeft nood aan aanvallende versterking, maar de kans bestaat dat die intern gevonden zal worden. Eén speler maakte grote indruk op de technische staf. Volgens Sport/Voetbalmagazine is Ciryack Dhauholou op de terugweg. De Ivoriaanse ...
Ivoriaanse aanvaller op komst bij AnderlechtVoetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages (persbericht)
Dhauholou charmeert VanhaezebrouckAnderlecht-Online (persbericht)

alle 3 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.