Anderlecht schept duidelijkheid over huiszoeking – Voetbal24.be (persbericht)

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbal24.be (persbericht)

Anderlecht schept duidelijkheid over huiszoeking
Voetbal24.be (persbericht)
In het kader van een grootschalig onderzoek naar financiële fraude, witwassen in het voetbalmilieu en matchfixing in de Jupiler Pro League is de federale politie woensdagvoormiddag bij tal van Belgische eersteklassers binnengevallen. Ook RSC Anderlecht ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.