Anderlecht schept duidelijkheid over huiszoeking – Voetbal24.be (persbericht)

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Voetbal24.be (persbericht)

Anderlecht schept duidelijkheid over huiszoeking
Voetbal24.be (persbericht)
In het kader van een grootschalig onderzoek naar financiële fraude, witwassen in het voetbalmilieu en matchfixing in de Jupiler Pro League is de federale politie woensdagvoormiddag bij tal van Belgische eersteklassers binnengevallen. Ook RSC Anderlecht …

en meer »TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.