Brandon Mechele wil passage bij de Rode Duivels gebruiken om nóg sterker te worden bij Club Brugge: “Daar ben ik benieuwd naar”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

.Brandon Mechele wordt tijdens deze interlandbreak uit zijn comfortzone gehaald. De sterkhouder van Club Brugge traint anderhalve week met enkele topverdedigers.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.