Ex-advocaat Anderlecht opgepakt in zaak ‘Propere Handen’ – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

Ex-advocaat Anderlecht opgepakt in zaak 'Propere Handen'
Het Nieuwsblad
Behalve de makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic, trainer Ivan Leko en oud-Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck is ook ex-Anderlecht-advocaat Laurent Denis opgepakt in de operatie Propere Handen in het voetbal. De juridische rechterhand ...
Ook ex-advocaat Anderlecht opgepaktDe Standaard
LIVE: Bom onder het Belgische voetbal: Ivan Leko verhoord, advocaat Walter ...Voetbalkrant
LIVE: Standard en Anderlecht reageren na huiszoekingen in affaire-BayatVoetbalNieuws.be
Gazet van Antwerpen
alle 197 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.