“Geen idee wat die speler te zoeken heeft bij Anderlecht” – VoetbalNieuws.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VoetbalNieuws.be

"Geen idee wat die speler te zoeken heeft bij Anderlecht"
VoetbalNieuws.be
De mercato van RSC Anderlecht was niet overtuigend. Gilles Van Binst is niet onder de indruk van twee verdedigende aankopen die Luc Devroe afgelopen zomer deed. "In België moeten we het met de B-spelers uit Europa doen. Als ze dan acht miljoen euro ...
"Ik heb geen idee wat hij bij Anderlecht te zoeken heeft"Voetbal24.be (persbericht)
"Vanden Stock bestuurde Anderlecht met zijn hart, Coucke met zijn portefeuille"Voetbalkrant

alle 6 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.