Huiszoeking bij Anderlecht, Van Holsbeeck wordt verhoord

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Het federaal parket ismomenteel bezig met een huiszoeking bij Anderlecht. Dat heeft de club bevestigd. Dit kadert in een onderzoek naar witwassen en matchfixing rond makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic. Herman Van Holsbeeck is opgepakt voor verhoor.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.