Huiszoeking bij Anderlecht, Van Holsbeeck wordt verhoord

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het federaal parket ismomenteel bezig met een huiszoeking bij Anderlecht. Dat heeft de club bevestigd. Dit kadert in een onderzoek naar witwassen en matchfixing rond makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic. Herman Van Holsbeeck is opgepakt voor verhoor.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.