“Ik heb er zeker geen spijt van dat ik Gent boven Anderlecht verkoos” – VoetbalNieuws.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VoetbalNieuws.be

"Ik heb er zeker geen spijt van dat ik Gent boven Anderlecht verkoos"
VoetbalNieuws.be
Het hangt al enkele dagen in de lucht. De opvolger van Yves Vanderhaeghe als trainer van AA Gent wordt meer dan waarschijnlijk Jess Thorup. Vanderhaeghe heeft zeker geen spijt dat hij hoofdtrainer worden bij AA Gent verkoos boven assistent-trainer bij ...
Gedoodverfde opvolger van Vanderhaeghe bij AA Gent heeft Anderlecht al veel ...Het Nieuwsblad

alle 242 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.