‘Mede-hoofdverdachte Veljkovic hielp Anderlecht in 2012 aan titel’ – VoetbalNieuws.be

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


VoetbalNieuws.be

'Mede-hoofdverdachte Veljkovic hielp Anderlecht in 2012 aan titel'
VoetbalNieuws.be
Één van de grootste verdachten in het schandaal rond corruptie en matchfixing, is makelaar Dejan Veljkovic. Een discreet persoon, maar enkele zaken roepen nu toch vragen op. Zoals de transfer van Jovanovic naar Anderlecht.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.