Omkoopaffaires in het Belgisch voetbal: van 1.000.000 voor een Spaanse … – Het Laatste Nieuws

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Het Laatste Nieuws

Omkoopaffaires in het Belgisch voetbal: van 1.000.000 voor een Spaanse …
Het Laatste Nieuws
Constant Vanden Stock kocht in 1984 een scheidsrechter om tijdens de halve finale van de UEFA-cup in het voordeel van Anderlecht te fluiten. Standard kocht ook in 1984, via ondermeer Eric Gerets, de spelers van Waterschei om, en zich zo te verzekeren …TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.