Omkoopaffaires in het Belgisch voetbal: van 1.000.000 voor een Spaanse … – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Omkoopaffaires in het Belgisch voetbal: van 1.000.000 voor een Spaanse ...
Het Laatste Nieuws
Constant Vanden Stock kocht in 1984 een scheidsrechter om tijdens de halve finale van de UEFA-cup in het voordeel van Anderlecht te fluiten. Standard kocht ook in 1984, via ondermeer Eric Gerets, de spelers van Waterschei om, en zich zo te verzekeren ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.