Ook ex-advocaat Anderlecht opgepakt – De Standaard

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

De Standaard

Ook ex-advocaat Anderlecht opgepakt
De Standaard
Naast de twee makelaars en de ex-advocaat van Anderlecht zijn onder anderen ook ex-Anderlecht manager Herman Van Holsbeeck en topscheidsrechters Bart Vertenten en Sebastien Delferière opgepakt voor ondervraging. Van Holsbeeck deed als ...
Ex-advocaat Anderlecht opgepakt in zaak 'Propere Handen'Het Nieuwsblad
LIVE: Standard en Anderlecht reageren na huiszoekingen in affaire-BayatVoetbalNieuws.be
Ook Laurent Denis, voormalig advocaat Anderlecht en veroordeeld in zaak-Ye ...De Morgen
Voetbalkrant -Gazet van Antwerpen
alle 172 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.