Politieman op weg naar huis doodgereden in Anderlecht – Het Nieuwsblad

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Het Nieuwsblad

Politieman op weg naar huis doodgereden in Anderlecht
Het Nieuwsblad
Een 28-jarige politieman die met de fiets onderweg was naar huis is in de Wayezstraat in Anderlecht om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat meldt de lokale politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst). De man werd omstreeks 15.40 uur …

en meer »TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.