Veldbestormer in bekerderby tegen Union kost Anderlecht 1.000 euro boete – Het Nieuwsblad

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Het Nieuwsblad

Veldbestormer in bekerderby tegen Union kost Anderlecht 1.000 euro boete
Het Nieuwsblad
De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag 2.000 euro boete, waarvan de helft voorwaardelijk, opgelegd aan RSC Anderlecht, omdat een supporter van paars-wit in de bekermatch tegen Union op het veld was …

en meer »TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.