“Wij willen voetbal zien”, schreeuwden de Gentfans, Thorup reageert: “Zoals Klopp en Guardiola”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Bij AA Gent was niet alleen de onvrede over de resultaten groot, maar ook van het spel van de Buffalo’s bleven veel volgers en supporters op hun honger zitten. De nieuwe coach moet dat verhelpen.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.