Anderlecht klopt Willem II in oefenduel

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Anderlecht heeft vanmiddag in een oefenduel met 0-2 gewonnen van Willem II. Pieter Gerkens scoorde het eerste doelpunt uit een hoekschop. In de slotfase werd het 0-2. Volgens Anderlecht werd dit doelpunt gescoord door Oliver Dhauholou, Willem II vermeldt Hotman El Kababri als doelpuntenmaker.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.