Brussels parket onderzoekt dodelijk ongeval met politieagent in Anderlecht – Het Nieuwsblad

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Het Nieuwsblad

Brussels parket onderzoekt dodelijk ongeval met politieagent in Anderlecht
Het Nieuwsblad
Het Brusselse parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om het dodelijk ongeval te onderzoeken waarbij woensdagnamiddag in Anderlecht een politieman om het leven kwam. De juiste oorzaak van dat ongeval is immers nog onduidelijk.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.