Kleine boete voor Anderlecht – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Kleine boete voor Anderlecht
Het Laatste Nieuws
De schatbewaarder van Anderlecht zal eens gezucht hebben. De Geschillencommissie heeft 2.000 euro boete, waarvan de helft voorwaardelijk, opgelegd aan paars-wit, omdat een supporter in de bekermatch tegen Union op het veld was gekomen.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.