Kleine boete voor Anderlecht – Het Laatste Nieuws

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Kleine boete voor Anderlecht
Het Laatste Nieuws
De schatbewaarder van Anderlecht zal eens gezucht hebben. De Geschillencommissie heeft 2.000 euro boete, waarvan de helft voorwaardelijk, opgelegd aan paars-wit, omdat een supporter in de bekermatch tegen Union op het veld was gekomen.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.