“Leek soms of Bayat de baas was bij Anderlecht” – VoetbalNieuws.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VoetbalNieuws.be

"Leek soms of Bayat de baas was bij Anderlecht"
VoetbalNieuws.be
Herman Van Holsbeeck was een goede vriend van Bayat. Bij Anderlecht was er een vingerscan nodig om het complex binnen te geraken en zelfs Bayat had er één... "Soms leek het alsof het niet het kantoor van Herman was, maar dat Bayat er de baas was." ...
Ook ex-advocaat Anderlecht opgepaktDe Morgen
Ex-advocaat Anderlecht opgepakt in zaak 'Propere Handen'Het Nieuwsblad
LIVE: Bom onder het Belgische voetbal: Ivan Leko verhoord, advocaat Walter ...Voetbalkrant
Gazet van Antwerpen -Sporza.be
alle 341 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.