‘Nigeria aast op speler van Anderlecht’ – VoetbalNieuws.be

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


VoetbalNieuws.be

'Nigeria aast op speler van Anderlecht'
VoetbalNieuws.be
Er gaat wellicht weer een gevecht om een jong talent losbarsten. Nigeria en België strijden om een talent van RSC Anderlecht, maar die lijkt voorlopig voor de Belgen te gaan kiezen. Kazeem Olaigbe is een 15-jarige aanvaller die in de spits en op deTIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.