Ook Davy Roef wordt verhoord

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Het parket ondervraagt momenteel Davy Roef. De Anderlecht-huurling stond vorig seizoen tussen de palen van Waasland-Beveren tijdens de wedstrijd tegen KV Mechelen op de slotspeeldag. Verschillende spelers van Beveren zouden zijn benaderd om deze wedstrijd te verliezen.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.