Anderlecht opnieuw leider na winst in Leuven, Standard klopt Genk in clash om … – Vrouwenvoetbalkrant

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Vrouwenvoetbalkrant

Anderlecht opnieuw leider na winst in Leuven, Standard klopt Genk in clash om …
Vrouwenvoetbalkrant
Na vijf minuten waren ze nochtans via Van Kerkhoven wel op voorsprong gekomen, maar pas op het uur kon men gerust ademhalen toen Vatafu verdubbelde. Door de overwinning springt Anderlecht voorlopig opnieuw over Gent naar de leiding. De Buffalo's …TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.