Club Brugge komt zonder overtuiging uit de break, stunt is een feit voor Waasland-Beveren

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De focus ligt na een bewogen interlandbreak terug op het voetbal, maar een feest was het zeker nog niet in Brugge. Club kwam nooit echt in zijn ritme en Waasland-Beveren deed net genoeg om tegen te stoten, met 1-1 als resultaat.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.