Geëmotioneerde Ivan Leko richt zich tot Brugse fans: “Chapeau, het doet pijn dat we jullie geen overwinning konden teruggeven”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Het was een emotionele avond voor Ivan Leko. Na alle heisa tijdens de interlandbreak hoopte hij te antwoorden met een klinkende zege in het eigen Jan Breydelstadion – vooral voor de Brugse fans – maar tegen Waasland-Beveren bleef Club zonder veel overtuiging steken op 1-1.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.