Marcelo maakt eerste goal namens Real na 480(!) minuten zonder, maar Courtois en co. verliezen alweer

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Real Madrid slaagt er maar niet in om uit het dal te kruipen. Het verloor vandaag in eigen huis van Levante met 1-2 en zag het kloofje met voorlopige leider Alavés vergroot tot drie punten.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.