Club Brugge-fans steunen 26-jarige vriend die een hersenbloeding kreeg: “Blijf vechten! We geloven in je”

Kenneth Bardyn, een 26-jarige Club Brugge-supporter uit Langemark, kreeg afgelopen dinsdagmiddag een hersenbloeding. Vrijdag staken enkele leden van Blauw-Zwart Staden, de supportersclub van Club Brugge waar Bardyn lid van is, hem een hart onder de riem.

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.