🎥 Topavond voor Arsenal: Özil schrijft geschiedenis en de mooiste combinatiegoal van de speeldag moet je gezien hebben

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De negende speeldag in de Premier League werd maandagavond in stijl afgesloten. Arsenal kon nog eens écht overtuigen en liet de fans in het Emirates-stadion kirren van plezier. Leicester City werd uiteindelijk met 3-1 naar huis gespeeld.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.