🎥 Hans Vanaken over zijn mooiste Europese avond: “Niemand had het verwacht en dat maakte het nog zo mooi”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Club Brugge staat voor een überbelangrijk tweeluik tegen AS Monaco in de Champions League en daarin zal draaischijf Hans Vanaken ongetwijfeld van levensbelang zijn. De 26-jarige middenvelder zit nu al aan 26 wedstrijden in Europa, maar wat is nu zijn mooiste herinnering?TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.