Opgewonden Joos: “Waarom is er geen enkele club die begint met een charter?”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De verdachtmakingen rond Bart Vertenten en Sébastien Delferière hebben het vertrouwen in het Belgische scheidsrechterskorps stevig aangetast. De druk op de arbitrage zal zo alleen maar toenemen. Volgens Filip Joos is de oplossing nochtans poepsimpel.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.