Opmerkelijk: Frank Raes ontving Anderlecht-shirt van opgepakte makelaar Dejan Veljkovic

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Extra Time stond maandagavond bijna volledig in het teken van het voetbalschandaal ‘Propere Handen’. Presentator Frank Raes deed tussendoor een opvallende onthulling over makelaar en spilfiguur Dejan Veljkovic.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.