Zoon van voormalig Champions League-held Andres Mendoza testte bij Club Brugge: “Ik dacht dat ik het goed gedaan had”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Op 22 oktober 2003 maakte Andres Mendoza (40) een fabelachtig doelpunt in San Siro. Vijftien jaar later probeert een van zijn zonen zich op te werken tot profvoetballer.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.