Coucke blijft achter Vanhaezebrouck staan: ”Hein staat niet onder druk”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Marc Coucke had zijn eerste half jaar bij Anderlecht qua resultaten waarschijnlijk een stuk rooskleuriger voorgesteld. In november is het een vierde plaats in de competitie en twee uitschakelingen (zowel beker als Europa, nvdr.) serieuze crisis. Coucke legt de schuld echter niet bij Hein Vanhaezebrouck neer.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!