Blessures blijven Olivier Dhauholou achtervolgen: Anderlecht-youngster waar … – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbalkrant

Blessures blijven Olivier Dhauholou achtervolgen: Anderlecht-youngster waar ...
Voetbalkrant
Coach Hein Vanhaezebrouck werkt graag samen met talentvolle jongeren en wil de technische spits stap per stap integreren in de A-kern. Het geloof in Dhauholou is groot. Afgelopen zomer liet Anderlecht het jonge talent niet op uitleenbasis vertrekken.
Scheur voor Dhauholou?Anderlecht-Online (persbericht)

alle 6 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.