Recordtransfers Rezaei (Club) en Sanneh (Anderlecht) stellen teleur: “Er wordt … – Voetbalkrant

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Voetbalkrant

Recordtransfers Rezaei (Club) en Sanneh (Anderlecht) stellen teleur: "Er wordt …
Voetbalkrant
Kaveh Rezaei (5 miljoen euro) en Bubacarr Sanneh (8 miljoen euro) werden respectievelijk door Club Brugge en Anderlecht voor veel geld binnengehaald. Halfweg de reguliere competitie stelt het tweetal teleur. Net als Rezaei en Sanneh kunnen nog …

en meer »TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.