Hoekschop en Gerkens met fantastische goal

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Anderlecht won de heenmatch tegen Cercle Brugge met 4-2. Twee zeges op rij, een week na Zulte Waregem… Toen al waarschuwden we dat één zwaluw de lente niet maakte. Dat werd achteraf pijnlijk duidelijk. Hoe liggen de waardeverhoudingen tussen beide teams nu?TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.