STRAKS BELGIE – RUSLAND! Krijg 25% extra winst op je winnende weddenschap bij Unibet.BE! (BUITENKANSJE!!)

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Straks staat de wedstrijd tussen Be;gie en Rusland op het programma. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor Unibet.BE een speciale actie opgezet. Namelijk krijg 25% extra winst als je inzet op deze wedstrijd en je weddenschap wint! Daarnaast bieden ze je ook een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro! Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Klik nu hier om een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

Het bericht <strong>STRAKS BELGIE – RUSLAND! Krijg 25% extra winst op je winnende weddenschap bij Unibet.BE! (BUITENKANSJE!!) </strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer