Léoni en Suray trainen mee met A-kern

ZONDAG CLUB BRUGGE - ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEEPSPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER!
facebook
Op de verschillende nieuwssites circuleren foto’s van de eerste training van Simon Davies deze morgen. Op diep foto’s herkennen we Théo Leoni en Mathis Suray, vorig seizoen actief bij de U21. Afgelopen dagen werden Colassin, Sardella en Lutonda al genoemd als kanshebbers voor de A-kern. We weten binnenkort wellicht welke jongere definitief zijn kans krijgt bij de A-kern. 

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!