AnderlechtRSS

De laatste Anderlecht berichten selectief voor jou verzameld!

“Dan zie ik Marc Coucke tóch ingrijpen bij Anderlecht”

Anderlecht is het seizoen zeer slecht begonnen met slechts twee punten uit vier duels. En nu komen er ook nog wedstrijden aan tegen KRC Genk, Standard, Antwerp én Club Brugge. Vincent Kompany kan daarentegen wel rekenen op veel krediet.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Maar dat krediet is natuurlijk ook niet eindeloos. Volgens analist Eddy Snelders is het zelfs niet ondenkbaar dat voorzitter Marc Coucke toch zal interveniëren wanneer de resultaten uitblijven. “De kans is reëel dat Anderlecht in oktober nog in de rechterkolom staat. Dan sluit ik niet uit dat Coucke tóch zou ingrijpen”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Want Coucke was doorgaans heel succesvol in al zijn projecten, falen bij Paars-Wit zou uiteraard een persoonlijke blamage zijn en is nefast voor zijn imago. “Hij nam Anderlecht over met veel ambitie. En in zijn eerste jaar heeft hij die niet kunnen waarmaken. Nu heeft hij Kompany gehaald – wat op zich een zeer goed idee was. De filosofie is fantastisch. Maar Couckes geduld zal ook niet eindeloos zijn”, aldus Snelders.

Het bericht “Dan zie ik Marc Coucke tóch ingrijpen bij Anderlecht” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *