Kompany doet beroep op mental coach

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Mental coach Ellen Schouppe werd twee jaar geleden bij de A-ploeg van RSC Anderlecht gehaald door Hein Vanhaezebrouck. Hij deed veel beroep op Schouppe, maar Belhocine en vervolgens Rutten maakten geen gebruik van haar diensten. Kompany haalde haar er maandag weer bij. 

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!