VANAVOND: Livestream Leuven – Beerschot (Return Promotiefinale)

Vanavond om 19.00 uur is het dan eindelijk zo over. Dan wordt de return gespeeld tussen Beerschot en Leuven. De eerste match werd met 1-0 gewonnen door Beerschot dus Leuven weet wat het te doen staat. Wie denk jij dat deze wedstrijd gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is Leuven de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Leuven wint: 2,35
  • Gelijkspel: 3,40
  • Beerschot wint: 2,90

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht VANAVOND: Livestream Leuven – Beerschot (Return Promotiefinale) verscheen eerst op Livestream Vandaag.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer