Binnenlandse transfer Lamkel Zé? ‘Zou graag met hem samenwerken’

Het is nog maar de vraag of Didier Lamkel Zé dit seizoen veel aan voetballen komt bij Royal Antwerp. Hij is niet ingeschreven voor de Europa League en de trainer Ivan Leko lijkt geen fan van hem te zijn.

Dus is het dan ook niet ondenkbaar dat hij voor nieuwjaar (wanneer hij een transfer zou kunnen maken), vooral toeschouwer zal zijn. Mogelijk biedt KV Kortrijk hem tegen dan wel een uitweg. Want zo gaf Yves Vanderhaeghe in Sport/Voetbalmagazine aan dat hij wel heil ziet in een samenwerking met de veelbesproken flankspeler.

“Ik denk dat ik wel met hem zou willen samenwerken, ik zou hem wel wat kunnen plagen”, stelt hij namelijk, al zou de Kameroener er nu ook geen vrijgeleide zou krijgen van de Kortrijk-coach.

Het bericht Binnenlandse transfer Lamkel Zé? ‘Zou graag met hem samenwerken’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer