Romelu Lukaku: “Engeland in eigen huis ‘killen’”

Romelu Lukaku heeft deze week weer de nodige indruk gemaakt bij de Rode Duivels. Hij speelde ijzersterk en bewees dat hij naast zijn kwaliteiten ook de mentaliteit heeft van een absolute topspeler. Lukaku gaat voor elke prijs, zelfs de Nations League.

“Het was een moeilijke wedstrijd. We hadden verwacht dat ze in een 4-4-2 zouden spelen, maar hun trainer had hen heel goed opgesteld. Hij kent ons goed, natuurlijk. Het was niet gemakkelijk, maar we hebben gewonnen en dat telt. We staan nu weer op kop in de groep. De vorige matchen konden we niet winnen en dat gevoel zijn we niet gewend. Die nederlaag tegen Engeland… maar dat is nu vergeten. Nu moeten we er gewoon voor zorgen dat, als we thuis de kans krijgen, dat we ze killen”, zei hij aan VTM.

Het bericht Romelu Lukaku: “Engeland in eigen huis ‘killen'” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer