‘Standard Luik krijgt dubbel positief nieuws voor kraker tegen Club Brugge’

Zaterdag staat de kraker tussen Club Brugge en Standard Luik op de kalender. Ze staan respectievelijk tweede en derde in de competitie dus de verwachtingen zijn groot.

De Rouches krijgen alvast wel uitstekend nieuws uit de ziekenboeg met het oog op het bezoek van Blauw-Zwart. La Dernière Heure laat immers weten dat woensdag Obbi Oulare en Felipe Avenatti weer hun opwachting maakten op de groepstraining. Dat betekent dus dat de twee aanvallers fit zullen raken voor zaterdag.

Dat zal nodig zijn, want Jackson Muleka is voorlopig wel nog out. De jonge Congolees viel tegen Charleroi uit met een scheurtje. Hij traint nog niet mee, al is het niet uitgesloten dat hij één van de komende dagen alsnog zijn opwachting zal maken.

Het bericht ‘Standard Luik krijgt dubbel positief nieuws voor kraker tegen Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer