‘Club Brugge ziet kansen op tweede CL-stuntzege toenemen’

Club Brugge speelt morgen haar tweede wedstrijd in de Champions League tegen Lazio Roma. De eerste wedstrijd werd verrassend met 1-2 gewonnen van Zenith St. Petersburg. De Bruggenaren hopen dan ook op een tweede zege.

CHAMPIONS LEAGUE! Pak liefst 10x je inzet bij zege van CLUB BRUGGE op LAZIO ROMA! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

De voortekenen bij de landskampioen zijn alvast erg gunstig. Vorige week werd al een knappe zege geboekt in Sint-Petersburg en toen moest het Club het zonder enkele belangrijke spelers doen. Tegen Lazio kan coach Philippe Clement normaal gezien beroep doen op een quasi volledig fitte kern. Zo zal Simon Mignolet weer in doel plaatsnemen en in de defensie is er na de terugkeer van Odilon Kossounou en allicht Simon Deli, zelfs keuze op overschot.

Daar blijft het echter niet bij. Want waar Club nagenoeg op volle sterkte is, reist Lazio gehavend af naar ons land. Eerste doelman Thomas Strakosha is er alvast niet bij. Hierdoor moet de 38-jarige Pepe Reina nog eens opdraven. Maar vooral de schade op het Romeinse middenveld is groot: Senad Lulic, Lucas Leiva, Gonzalo Escalante en Danilo Cataldi zijn afwezig. En in de defensie wordt Stefan Radu dan weer gemist. Een start met zes op zes zit er dus zeker in voor de Bruggelingen …

Het bericht ‘Club Brugge ziet kansen op tweede CL-stuntzege toenemen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer