Royal Antwerp-icoon verrast: “Oorspronkelijk fan van Club Brugge”

Patrick Goots groeide bij Royal Antwerp uit tot een ware cultheld. En die status heeft de voormalig goalgetter nog steeds. Gisteren was ‘Patje Boem Boem’ te gast in Extra Time.

CHAMPIONS LEAGUE! Pak liefst 10x je inzet bij zege van CLUB BRUGGE op LAZIO ROMA! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

In het Canvas-programma kwam Patrick Goots met een opvallende anekdote voor de boeg. “Het is een geheim dat ik jullie vertel, maar oorspronkelijk was ik als kind fan van Club Brugge. De ploeg die ze destijds hadden oogstte heel wat sympathie bij mij. Toen ik later met de miniemen van Dessel ging spelen tegen Antwerp raakte ik echter betoverd door de Bosuil. Alleen de accommodatie gaf me toen al een heerlijk gevoel”, aldus Goots.

In totaal speelde Patrick Goots 153 wedstrijden voor Antwerp. Daarin was hij goed voor 83 doelpunten. In de lange carrière van Patje Boem Boem speelde hij nog voor tal van Eerste Klasse-clubs. Zo was hij ook actief voor grote concurrent Beerschot, en droeg hij onder meer de kleuren van Racing Genk, SK Beveren, STVV en KV Mechelen.

Het bericht Royal Antwerp-icoon verrast: “Oorspronkelijk fan van Club Brugge” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer