VERRASSEND! Marc Degryse wijst Royal Antwerp aan als titelkandidaat

Royal Antwerp staat momenteel bovenaan in de Jupiler Pro League. Ze maken hun rol als outsider op de titel dus helemaal waar. Volgens Marc Degryse moet iedereen wel degelijk rekening houden met ‘The Great Old’.

CHAMPIONS LEAGUE! Pak liefst 10x je inzet bij zege van CLUB BRUGGE op LAZIO ROMA! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

In Het Laatste Nieuws gaf Marc Degryse aan dat Antwerp een reële kans maakt op de titel. “Stel je maar eens voor dat we opnieuw een ingekorte competitie krijgen zoals vorig jaar. Dan zou Antwerp dit seizoen wel eens als de ‘lucky winner’ kunnen eindigen. Ik zie Club Brugge namelijk niet opnieuw een voorsprong van 15 punten uitbouwen”, aldus de ex-Rode Duivel.

Antwerp bereidt zich ondertussen voor op een loodzwaar vijfluik. Donderdag neemt The Great Old het op tegen Tottenham, en daarna wachten krakers met Anderlecht, LASK Linz, Standard en KV Oostende.

Het bericht VERRASSEND! Marc Degryse wijst Royal Antwerp aan als titelkandidaat verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer