Ai! Anderlecht-voorzitter Marc Coucke gaat op de foto met icoon Robbie … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Ai! Anderlecht-voorzitter Marc Coucke gaat op de foto met icoon Robbie ...
Voetbalkrant
Verschillende iconen uit 1978 tekenden zondagavond present in Anderlecht om de aftrap te geven van de clash tegen Club Brugge. Ook Robbie Rensenbrink en Gille Van Binst lieten zich zien. NIeuwbakken Anderlecht-voorzitter Marc Coucke ging op de foto met ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.